Diensten

Klik op de dienst voor meer informatie:

Website

CheapICT verzorgt websites op maat. We bespreken wat voor website voor u van toepassing is en geven hier een unieke draai aan. Naar gelang uw wensen kan CheapICT u totaal ontzorgen met betrekking tot zaken als servers, programmeren, updates.
Wij hebben de expertise in huis om uw website zorgeloos online te houden.
Als u wilt kunt u zelf uw de content van uw website aanpassen met nieuws, foto's enz. Het is daarnaast ook mogelijk om dit door CheapICT uit te laten voeren. Websites worden weergeven op beeldschermen van verschillende maten. Zo kan een bezoeker uw site bezoeken op de computer, maar ook op hun mobiel of tablet. Om hier op in te spelen is er iets bedacht: Responsive webdesign.
Wij maken uw website compitabel met elk type beeldscherm, zowel groot als klein, zodat uw bezoekers altijd een goed overzicht hebben.website
Webshop

Webshop

CheapICT ondersteund u graag bij het opzetten van een nieuwe webshop. In samenspraak realiseert CheapICT een vormgeving en zal de achterliggende code gebouwd worden. Wij kunnen u daarbij adviseren en ondersteunen op het gebied van onder andere betalingsmogelijkheden voor uw klanten, regelgeving, marketing en zoekmachineoptimalisatie.

Mobiele app

Mobiele app

Met een mobiele applicatie is het mogelijk om verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren, maar ook het verbeteren van uw klantenbinding is mogelijk door middel van een mobiele app. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Web- en mail-hosting

Wij ontzorgen u op gebied van hosting van uw website en email. Uw website wordt in korte tijd geladen doordat onze servers gebruik maken van supersnelle SSD's. Beveiliging is een belangrijk speerpunt bij hosting en krijgt bij ons veel aandacht. Zo bieden wij SSL-certificaten aan, zodat uw websitebezoekers altijd verbonden zijn met uw website via een beveiligde verbinding. Daarnaast kunt u ons altijd bereiken in het geval van problemen, onze helpdesk helpt u graag.
Heeft u al een website, maar zoekt u een (nieuwe) beheerder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beheren meerdere websites die zowel door onszelf zijn gemaakt als door derden en houden onze klanten tevreden door onze heldere en duidelijke aanpak. Wilt u een nieuw element toegevoegd hebben op een pagina, heeft u iemand nodig die uw nieuws bijhoudt of moet de beveiling opgeschroefd worden? Voor CheapICT is dit geen punt!

Mail handleidingen

Hosting
Software applicatie

Software applicatie

CheapICT kan software applicaties realiseren om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijhkheden.

SEO: Zoekmachine optimalisatie

Het is belangrijk om klanten te trekken via zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Wij zorgen er voor dat uw website snel is en de juiste informatie bevat, zodat u hoger in de ranglijsten komt van zoekmachines waardoor er meer klanten naar uw site komen.

SEO
Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons bereiken via of verstuur ons een bericht via onderstaand bericht.

Onderdelen met een * zijn verplicht.